سمعکها قابلیت تنظیم شدن بانرمافزار را دارند، البته سمعکهای آنالوگ این قابلیت را ندارند. تنظیم سمعک باید بر اساس ادیوگرام و میزان افت شنوایی فرد توسط ادیولوژیست تنظیم کرد. تنظیم سمعک برای پاسخگوی نیاز افراد در مکان های مختلف انجام میگیرد به طور مثال ممکن است از گوش کردن به صدای بلند اذیت شود یا صدای کم و آهسته را اصلاً نشنود، بنابراین نیاز به تنظیم سمعک دارد، اگر سمعک به درستی تنظیم نشود، فردی کم شنوا را اذیت میکند و نمیگذارد بهره کامل را از سمعک ببرد.
سمعکها انواع مختلفی دارند، از برندهای متفاوتی ساخته شده اند. سمعک داخل گوشی یا سمعک نامرئی که در داخل مجرای گوش شما قرار میگیرد و دیگری سمعک پشت گوشی هست. همچنین سمعک هوشمند که به تازگی وارد بازار شده، دارای کنترل و اپلیکیشن نیز میباشد. در هر حال هر یک از این سرمایه ها را انتخاب کنید نیاز به تنظیم آن دارید. در برخی از افراد کم شنوا بعد از مدتی استفاده ممکن است احساس شود که صدای سمعک تغییر کرده در این حالت دوباره باید به پزشک مراجعه کنید و سمعک خود را تنظیم کنید.
با توجه به نیاز فرد سمعک چگونه تنظیم میشود؟
برای هر فردی با توجه به میزان افت شنوایی، باید سمعک تنظیم شود. تنظیم سمعک باید توسط ادیولوژیست انجام گیرد؛ زیرا از تجهیزات خاصی استفاده میشود. همچنین با توجه به انواع سمعک ها تنظیم سمعک داخلی گوشی، سمعک نامرئی با سمعک پشت گوشی متفاوت هست و علاوه بر این موارد سابقه استفاده از سمعک نیز نقش مهمی را ایفا میکند. البته سمعکها با توجه به برندهای متفاوتی که در بازار وجود دارد، نرم افزار و کابل مخصوص خود را دارند.
تنظیم صدا سمعک
سمعکهای هوشمند قابلیت تنظیم از راه دور را دارند، بنابراین نیاز به حضور فرد در مطب را ندارند. البته قیمت سمعکهای هوشمند نسبت به دیگر سمعکها کمی بالاتر است. حسن سمعکهای هوشمند در این است که به صورت خودکار در محیط های مختلف تنظیم میشود.
برخی سمعکها دارای دکمه هایی برای تغییر بلندی و کمی صدا هستند.
یکی از جدیدترین سرمایه هایی که در بازار موجود هست، قادر است با نرم افزار موبایل صدای سمعک را کم و زیاد کند که این ویژگی در سمعکهای هوشمند و سمعک وایرلس موجود هست، قابلیت اتصال به سیستم عامل اندروید و ios را دارد.
جهت مشاوره برای خرید سمعک میتوانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا با توجه به بودجه و میزان کم شنوایی شما بهترین راهنمایی را کنند.